Bliv medlemshotel

Unik markedsføringskanal
Som medlem i
besthotelinfo.com får hotellet en unik markedsføringskanal. Mange rejsearrangører og booking agenter anvender besthotelinfo.com Hotelfakta direkte på deres sites, og henviser også til Hotelfakta i rejsebrochurer og andet markedsføringsmateriale. besthotelinfo.com Hotelfakta kan også anvendes direkte på hotellets site, uden at I selv behøver at bruge tid på at oprette eller opdatere siderne med fakta.

Mere tilfredse gæster og flere bookninger med Hotelfakta
Rejsende og rejsearrangører besøger
besthotelinfo.com Hotelfakta for at få svar på specifikke spørgsmål om de hoteller, de har booket eller overvejer at booke. Er der trådløst internet? Har de børnemenu og barnestole? Kan jeg komme ind på værelset og med elevatoren i rullestol? Med besthotelinfo.com Hotelfakta finder de hurtigt og nemt fakta ned til den mindste detalje. Tydeligheden resulterer i flere bookinger og risikoen for, at de har forkerte forventninger til hotellet og bliver utilfredse mindskes. besthotelinfo.com opdaterer løbende hotellets faktaoplysninger, når disse bliver ændret.
→ Læs mere om besthotelinfo.com Hotelfakta her

Objektivitet giver troværdighed
besthotelinfo.com Hotelfakta giver et korrekt, detaljeret og hundrede procent objektivt billede af hotellet. besthotelinfo.com er på kort tid blevet en velanset informationskilde af superb kvalitet. Hoteller, der får bevilget medlemskab i besthotelinfo.com får et certifikat, som giver konkurrencefordele og høj troværdighed hos rejsearrangører og rejsende.

Mange fordele for hoteller:
•    Unik markedsføringskanal
•    Henvisning til Hotelfakta frigør tid og ressourcer
•    Højere servicegrad
•    Detaljeret og helt objektiv præsentation
•    Anvend Hotelfakta direkte på jeres site
•    Resulterer i flere bookinger
•    Færre misforståelser, mere tilfredse kunder
•    Konkurrencefordele
•   
besthotelinfo.com-certifikat giver øget troværdighed
•   
besthotelinfo.com Managers´Club

besthotelinfo.com Managers´Club
Hotelchefer kan bo gratis på andre medlemshoteller.
→ Læs mere her

Sådan bliver hotellet medlem af
besthotelinfo.com
1. Kontakt os så sender vi medlemsansøgningen og et detaljeret spørgeskema, der skal udfyldes.
2. Der fastsættes en dato, hvor en
besthotelinfo.com medarbejder bor på jeres hotel i et døgn og sammenligner Hotelfakta. Hotellet står for værelset og tre måltider. Gennemgangen tager normalt tre til fem timer, afhængigt af hotellets størrelse og antal faciliteter. Hotellets ledelse skal godkende og underskrive faktaoplysningerne. Disse bliver siden opdateret løbende ved at hotellet meddeler besthotelinfo.com om forandringer, samt hvert år, når medlemskabet fornyes. 
3. I får et
besthotelinfo.com-certifikat til at sætte op i lobbyen, som beviser, at hotellet er med i besthotelinfo.com Hotelfakta.