Om oss

besthotelinfo.com – Hotellgjestens beste venn

Vårt oppdrag: “Vi hjelper hotellgjester med å velge riktig hotell med klare og detaljerte fakta. På denne måten vil hotellene få flere fornøyde gjester, og reisebyråene får flere fornøyde kunder.”

besthotelinfo.com dokumenterer og presenterer hoteller grundig, korrekt og objektivt med vår gratis nettbaserte Hotellfakta. Våre oppdragsgivere er reiseoperatører og hotell som ønsker å gi sine medarbeidere og kunder en mulighet til å få seg informasjon om hotellet gjennom alle synsvinkler.

Kunder som får korrekt og grundig informasjon gjør mer bevisste valg og blir mer fornøyde. Med færre misforståelser mellom hotellgjesten, hotellet og reiseoperatøren minsker faren for misnøye og kompensasjonskrav. Vi klassifiserer ikke hotellene på noen som helst måte, og vi påvirker heller ikke kundens beslutning med personlige kommentarer eller synspunkter. Riktigheten av informasjonen godkjennes og signeres av hotellet.

besthotelinfo.coms detaljerte Hotellfakta kan også brukes direkte på hotellenes eller forretningsparternes egne hjemmesider. Se eksempel her.

besthotelinfo.coms hovedkontor ligger i München i Tyskland. Virksomheten driftes fra vårt kontor i Malta. Siden oppstarten i 2007 har vi opparbeidet oss en gedigen online Hotellfakta med hotell over hele Europa, i Midtøsten og i Nord-Afrika.

Vil du at ditt hotell skal være med?
Ring 00356-22019200 eller send din forespørsel på e-post til:info@besthotelinfo.com

Hva er
besthotelinfo.com Hotellfakta?
* Bruk
besthotelinfo.com Hotellfakta til å undersøke det hotellet ditt reisebyrå anbefaler, eller det du tenker på å bestille selv.
* Se på video og bilder av samtlige romtyper, og dra nytte av fullstendig fakta om hotellets service, fasiliteter og rom.
* På bare noen minutter får du et klart bilde av hotellet og du kan få en ide om det oppfyller dine behov, ønsker og forventinger.
* 30 sider med fakta om alt fra tv-kanaler og priser i minibaren til bassengets nøyaktige størrelse, nøyaktig hva som serveres i frokostbuffeen, material i sengene og mye mer!
* Informasjonen er saklig, pålitelig og helt objektiv.
* Faktaopplysningene godkjennes og signeres av hotellet.
* Du kan ikke booke hotellet gjennom oss, og vi har ingen økonomisk interesse av hvilket hotell du velger.
* Vi klassifiserer ikke hotellene på noe som helst måte, og egner oss heller ikke til å påvirke kundens beslutning med personlige kommentarer eller synspunkter.
* Det er gratis å benytte seg av
besthotelinfo.com Hotellfakta.

Hvordan får
besthotelinfo.com korrekt informasjon?
Når et hotell eller en reiseoperatør inngår avtale med
besthotelinfo.com, bor en av våre medarbeidere på hotellet i omtrent et døgn for å samle inn fakta, og hotellets fasiliteter, service og fullstendinge tilbud dokumenteres i minste detalj. besthotelinfo.com Hotellfakta redegjør nøyaktig de samme opplysningene for alle hotellene slik at du raskt og effektivt kan sammenligne dem og velge hotell. Faktaopplysningene godkjennes og signeres av hotellet og oppdateres kontinuerlig deretter.

Hva kan du se i
besthotelinfo.com Hotellfakta?
Hvert hotell presenteres med ca 30 sider fakta med følgende rubrikker:
- Generell info: Beliggenhet, service i området, antall rom, restauranter, standard, tilgjengelighet for funksjonshemmede, transport, underholdning  m.m.
- Rommene:  Romtyper, antall rom, bilder av soverom, bad og evt øvrige rom, sikkerhetsutstyr, room service, tv-kanaler, material i senger og tekstiler m.m.
 - Mat & drikke: Navn og restaurant- og bartyper, menyer, prislister, tilgjengelighet, barnestoler og barnemenyer, glutenfri/diabetes/vegetariskt/laktosefri mat, anbefalt kledning (dress code), m.m.
- Fasiliteter: Internett, Servicetilbud (post, apotek, bank etc) og Sport/Spill samt Spa/Gym på hotellet og i nærheten m.m.
- Bassenger & Strender: Type og størrelse på basseng/strand, dybde, åpningstider, toaletter, dusjer, solsenger, badevakt, bar m.m.
- Konferanserom: Navn, størrelse, utstyr, personal m.m.
- Barn: Lekeplass, lekerom, underholdning, barneklubb m.m.