Betingelser & Vilkår

Velkommen til vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at gennemse og bruge denne hjemmeside accepterer du at overholde og være bundet af følgende vilkår og betingelser for brug, som sammen med vores privacy policy regulerer besthotelinfo.com's forhold til dig i forhold til denne hjemmeside.

Udtrykket "
besthotelinfo.com" eller "os" eller "vi" henviser til ejeren af hjemmesiden som har hjemsted Münchner Str. 13, 85540 Haar, Tyskland. Udtrykket "du" refererer til brugeren  af vores hjemmeside.

Brugen af dette websted er underlagt følgende vilkår for anvendelse:

• Indholdet af siderne på denne hjemmeside er for din generelle oplysning og brug. Det er med forbehold for ændringer uden varsel.

• Selv om vi bestræber os på at sikre, at oplysningerne på denne hjemmeside er korrekte, garanterer vi ikke dens fuldstændighed eller nøjagtighed, ligesom vi heller ikke forpligter os til at sikre, at hjemmesiden forbliver tilgængelig, eller at materialet på denne hjemmeside holdes ajour.

• Der gøres mest muligt for at holde hjemmesiden oppe og køre problemfrit. Men "
besthotelinfo.com" påtager sig intet ansvar for og vil ikke være ansvarlig for hvis hjemmesiden er midlertidigt utilgængelig på grund af tekniske problemer uden for vores kontrol.

• Din brug af alle oplysninger på denne hjemmeside er helt på egen risiko, som vi ikke kanholdes ansvarlig for. Det skal være dit eget ansvar at sikre, at alle oplysninger til rådighed via denne hjemmeside opfylder dine specifikke behov.

• Dette websted indeholder materiale, der er ejet af eller er licenseret til os. Dette materiale omfatter, men er ikke begrænset til, design, layout, udseende, fremtoning og grafik. Gengivelse af materiale fra denne hjemmeside er forbudt undtagen i overensstemmelse med meddelelse om ophavsret, som er en del af disse vilkår og betingelser.

• Alle varemærker som er gengivet på denne hjemmeside, som ikke ejes af eller har licens til operatøren, er anerkendt på hjemmesiden.

• Uautoriseret brug af denne hjemmeside kan give et krav om erstatning og / eller som en strafbar handling.

• Fra tid til anden kan denne hjemmeside også indeholde links til andre hjemmesider. Disse links er for at give dig tilgang til yderligere informationer. De er ikke ensbetydende med, at vi støtter hjemmeside (r). Vi har intet ansvar for indholdet af de linkede website (s).

• Du må ikke oprette et link til denne hjemmeside fra et andet websted eller dokument, uden
besthotelinfo.com's forudgående skriftlige samtykke.

• Din brug af denne hjemmeside og enhver uoverensstemmelse, der udspringer af en sådan brug, er underlagt lovgivningen Tyskland.