Personvern

Denne personvernserklæringen beskriver hvordan "besthotelinfo.com» bruker og beskytter all informasjon som du gir "besthotelinfo.com" når du bruker dette nettstedet.

"
besthotelinfo.com" er forpliktet til å sikre at ditt personvern er beskyttet. Skal vi be deg om å gi visse opplysninger som du kan identifiseres ved bruk av dette nettstedet, så kan du være sikker på at den vil bare bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen.

"
besthotelinfo.com" kan endre disse retningslinjene fra tid til annen ved å oppdatere denne siden. Du bør sjekke denne siden med jevne mellomrom for å sikre at du er fornøyd med eventuelle endringer. Denne politikken er effektiv fra 1. april 2008.

Hva vi samler inn

Vi kan samle følgende informasjon:

• Navn
• Kontaktinformasjon, inkludert e-postadresse
• Annen informasjon relevant for kundeundersøkelser og / eller tilbud

Hva vi gjør med den informasjonen vi samler inn

Vi trenger denne informasjonen for å forstå dine behov og for å gi deg bedre service, spesielt av følgende årsaker:

• Intern journalføring.

• Vi kan bruke informasjonen til å forbedre våre produkter og tjenester.

• Vi kan fra tid til annen sende salgsfremmende e-poster om nye produkter, spesielle tilbud eller annen informasjon som vi tror du vil kunne finne interessant ved å bruke e-postadressen du har oppgitt.

• Vi kan også bruke informasjonen til å kontakte deg for markedsundersøkelser. Vi kan kontakte deg per e-post, telefon, faks eller e-post.

• Vi kan bruke informasjonen til å tilpasse nettstedet etter dine interesser.
 
Sikkerhet

Vi er forpliktet til å sikre at din informasjon er sikker. For å hindre uautorisert tilgang eller offentliggjøring vi har fått på plass de nødvendige fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å beskytte og sikre de opplysninger vi samler inn online.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten fil som ber om tillatelse til å bli plassert på datamaskinens harddisk. Når du er enig, blir filen lagt og informasjonskapselen hjelper til med analyse av web-trafikk, eller gir deg beskjed når du besøker et bestemt nettsted. Informasjonskapsler gjør det mulig for web-applikasjoner å svare deg som individ. Web-programmet kan skreddersy sin virksomhet etter dine behov og ønsker ved å samle og huske informasjon om dine preferanser.
 
Vi bruker informasjonskapsler som trafikklogg for å identifisere hvilke sider som blir brukt. Dette hjelper oss med å analysere data om nettsidetrafikk og forbedrer nettstedet vårt for å tilpasse den etter kundenes behov. Vi bruker denne informasjonen kun til statistiske analyser og deretter fjernes dataene fra systemet.

Kort oppsummert, informasjonskapsler hjelper oss til å gi deg en bedre nettside gjennom å la oss overvåke hvilke sider du finner nyttig. En informasjonskapsel gir oss på ingen måte tilgang til din datamaskin eller tar informasjon fra deg annet enn den informasjonen du selv velger å dele med oss.

Du kan velge å akseptere eller avvise informasjonskapsler. De fleste nettlesere aksepterer automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis modifisere nettleseren din til å avvise informasjonskapsler hvis ønskelig. Dette kan hindre deg i å dra full nytte av nettsiden.

Lenker til andre nettsteder

Vår webside kan inneholde linker slik at du enkelt kan besøke andre nettsteder av interesse. Når du har brukt disse linkene til å forlate vår side, gjør vi deg oppmerksom på at vi ikke har noen kontroll over det andre nettsteder. Følgelig kan vi ikke være ansvarlig for beskyttelse og personvern av enhver informasjon som du gir når du besøker slike steder, og slike områder er ikke underlagt denne personvernerklæringen. Du bør utvise forsiktighet og se på personvernerklæringen gjelder for nettstedet i spørsmålet.

Kontrollere dine personlige opplysninger

Du kan velge å begrense innhenting eller bruk av personlige opplysninger på følgende måter:

• Når du blir bedt om å fylle ut et skjema på nettsiden, se etter boksen som du kan klikke på for å indikere at du ikke vil at informasjonen skal brukes av noen for direkte markedsføring

• Hvis du tidligere har avtalt at vi kan bruke din personlige informasjon for direkte markedsføring, kan du ombestemme deg når som helst ved å henvende deg per e-post til info@besthotelinfo.com

Vi vil ikke selge, distribuere eller leie ut din personlige informasjon til tredjepart med mindre vi har din tillatelse eller er pålagt ved lov å gjøre det. Vi kan bruke din personlige informasjon til å sende deg reklameinformasjon om tredjeparter som vi tror du kan finne interessant om du forteller oss at du ønsker at dette skal skje.

Du kan be om opplysninger av personlig informasjon som vi har om deg under Data Protection Act 1998. En liten avgift betales. Hvis du ønsker en kopi av informasjonen holdes på deg kan du skrive til IHAC GmbH, Münchner Str. 13, 85540 Haar, Tyskland.

Hvis du mener at enhver informasjon som vi holder på deg er feilaktige eller ufullstendige, kan du skrive brev eller sende e-post til oss så snart som mulig, på adressene nevnt ovenfor. Vi vil umiddelbart rette på den feilaktige informasjonen.