Om oss

besthotelinfo.com – Hotellgästens bästa vän

Vår mission: ”Vi hjälper hotellgäster att välja rätt hotell med tydliga och detaljerade fakta. Då får hotellen nöjdare gäster, och resebyråerna får nöjdare kunder.”

besthotelinfo.com dokumenterar och presenterar hotell utförligt, korrekt och helt objektivt med vår gratis online Hotellfakta. Våra uppdragsgivare är researrangörer och hotell som vill ge sina medarbetare och kunder en möjlighet att informera sig om hotellet ur alla hänseenden.

Kunder som får korrekt och utförlig information gör mer medvetna val och blir nöjdare. Med färre missförstånd mellan hotellgästen, hotellet och researrangören minskar besvikelser och kompensationskrav.
 
Vi klassificerar inte hotellen på något sätt och ägnar oss inte heller åt att påverka kundens beslut med personliga kommentarer eller åsikter. Uppgifternas riktighet godkänns och signeras av hotellet.

besthotelinfo.com detaljerade Hotellfakta kan även användas direkt på hotellets eller affärspartnerns egen hemsida. Se exempel här.

besthotelinfo.com huvudkontor ligger i München i Tyskland. Verksamheten bedrivs från vårt Malta-kontor. Sedan starten 2007 har vi byggt upp en gedigen online Hotellfakta med hotell över hela Europa, i Mellanöstern och i Nordafrika.

Vill du att ditt hotell ska vara med?
Ring 00356-22019200 eller mejla din förfrågan till: info@besthotelinfo.com

Vad är besthotelinfo.com Hotellfakta?
→ Använd besthotelinfo.com Hotellfakta för att kolla upp hotellet din resebyrå rekommenderat, eller som du själv tänkt boka.
→ Titta på en redovisande hotellvideo och bilder på samtliga rumstyper, ta del av fullständig fakta om hotellets service, utbud och rum.
→ På bara några minuter får du en mycket tydlig redogörelse av hotellet och kan bilda dig en uppfattning om det uppfyller dina behov, önskemål och förväntningar.  
→ 30 sidor med fakta om alltifrån tevekanaler och priser i minibaren till poolens exakta storlek, exakt vad som serveras i frukostbuffén, material i sängar och mycket mer!
→ Informationen är saklig, tillförlitlig och helt objektiv.
→ Faktauppgifterna godkänns och signeras av hotellet.
→ Du kan inte boka hotell genom oss, och vi har inget ekonomiskt intresse av vilket hotell du väljer.
→ Vi klassificerar inte hotellen på något sätt och ägnar oss inte heller åt att påverka kundens beslut med personliga kommentarer eller åsikter.
→ Det är gratis att använda besthotelinfo.com Hotellfakta.

Hur får besthotelinfo.com rätt information?
När ett hotell eller researrangör sluter avtal med besthotelinfo.com bor en av våra medarbetare på hotellet i ungefär ett dygn, samlar in fakta och dokumenterar hotellets faciliteter, service och kompletta utbud in i minsta detalj. besthotelinfo.com Hotellfakta redovisar exakt samma uppgifter för alla hotell, så att du snabbt och enkelt kan jämföra och välja hotell. Faktauppgifterna godkänns och signeras av hotellet, och uppdateras därefter löpande.

Vad kan du se i besthotelinfo.com Hotellfakta?
Varje hotell presenteras med ca 30 sidor fakta med följande rubriker:
Generell info: Läge, service i området, antal rum, restauranger, standard, tillgänglighet för funktionshindrade, transporter, underhållning  m.m.
Rummen:  Rumstyper, antal, utsikt med bilder på sovrum, badrum och ev övriga rum, säkerhetsutrustning, room service, tevekanaler, material i sängar och textilier m.m.
Mat & dryck: Namn och typ av restauranger och barer, menyer, prislistor, tillgänglighet, barnstolar och barnmenyer, glutenfri/diabetes/vegetariskt/laktosfri mat, rekommenderad klädsel (dress code), m.m.
Faciliteter: Internet, Serviceställen (post, apotek, bank etc) och Sport/Spel samt Spa/Gym på hotellet och i närheten m.m.
Pooler & Stränder: Typ och storlek på pool/strand, djup, öppettider, toaletter, duschar, solstolar, badvakt, bar m.m.
Konferensrum: Namn, storlek, utrustning, personal m.m.
Barn: Lekplats, lekrum, underhållning, barnklubb m.m.