Bli medlemshotell

Unik marknadsföringskanal
Som medlem i besthotelinfo.com får hotellet en unik marknadsföringskanal. Många researrangörer och bokningsplattformar använder besthotelinfo.com Hotellfakta direkt på sina sajter, och hänvisar även till Hotellfakta i resebroschyrer och annat marknadsföringsmaterial. besthotelinfo.com Hotellfakta kan även användas direkt på hotellets sajt, utan att ni själva behöver lägga tid på att skapa eller uppdatera faktasidorna.

Nöjdare gäster och fler bokningar med Hotellfakta
Resenärer och researrangörer besöker besthotelinfo.com Hotellfakta för att få svar på specifika frågor om de hotell de bokat eller tänkt boka. Finns trådlöst Internet? Har de barnmeny och barnstolar? Kommer jag in i rummet och hissarna med rullstolen? Med besthotelinfo.com Hotellfakta får de snabbt och enkelt reda på fakta in i minsta detalj. Tydligheten bidrar till fler bokningar, och risken att de har fel förväntningar på hotellet och blir missnöjda minskar. besthotelinfo.com uppdaterar löpande hotellets faktauppgifter när dessa ändras.
Läs mer om besthotelinfo.com Hotellfakta här

Objektivitet ger trovärdighet

besthotelinfo.com Hotellfakta ger en korrekt, detaljerad och hundra procent objektiv bild av hotellet. besthotelinfo.com har på kort tid blivit en renommerad informationskälla med toppkvalitet. Hotell som beviljas medlemskap i besthotelinfo.com får ett certifikat som ger konkurrensfördelar och hög trovärdighet hos researrangörer och resenärer.

Många fördelar för hotell:
•    Unik marknadsföringskanal
•    Hänvisning till Hotellfakta frigör tid och resurser
•    Höjd servicegrad
•    Detaljrik och helt objektiv presentation
•    Använd Hotellfakta direkt på er sajt
•    Bidrar till fler bokningar
•    Färre missförstånd, nöjdare kunder
•    Konkurrensfördelar
•    besthotelinfo.com-certifikat ger ökad trovärdighet
•    besthotelinfo.com Managers´Club

besthotelinfo.com Managers´Club

Hotellchefer får gratis boende i andra medlemshotell.
Läs mer här

Så blir hotellet medlem i besthotelinfo.com
1. Kontakta oss så skickar vi medlemsansökan och ett detaljerat frågeformulär att fylla i.
2. Ett datum bestäms då en besthotelinfo.com medarbetare bor på ert hotell i ett dygn och sammanställer Hotellfakta. Hotellet står för boendet och tre måltider. Genomgången tar normalt tre till fem timmar, beroende på hotellets storlek och antal faciliteter. Hotellets ledning ska godkänna och signera faktauppgifterna. Dessa uppdateras sedan löpande genom att hotellet meddelar besthotelinfo.com om förändringar, samt varje år då medlemskapet förnyas.  
3. Ni får ett besthotelinfo.com-certifikat att sätta upp i lobbyn, som bevisar att hotellet finns med i besthotelinfo.com Hotellfakta.
Sök medlemskap här

Vill du veta mer?
Kontakta oss här