Villkor

Välkommen till vår hemsida. Om du fortsätter att bläddra och använda denna webbplats accepterar du att följa och vara bunden av följande villkor för användningen tillsammans med vår sekretesspolicy som styr besthotelinfo.com: s relation med dig i samband med denna webbplats.

Begreppet "besthotelinfo.com" eller "oss" eller "vi" avser ägaren av webbplatsen med säte I Münchner Str. 13, 85540 Haar, Tyskland. Uttrycket "du" hänvisar till användaren eller betraktaren av vår webbplats.

För användning av denna webbplats gäller följande användarvillkor:

• Innehållet i sidorna på denna webbplats är till allmän information och användning. Det kan ändras utan föregående meddelande.

• Samtidigt som vi strävar efter att säkerställa att informationen på denna webbplats är korrekt kan vi inte garantera dess fullständighet eller riktighet, inte heller förbinder vi oss att säkerställa att webbplatsen är tillgänglig eller att materialet på denna webbplats är uppdaterad.

• Alla ansträngningar görs för att hålla hemsidan igång smidigt. Men "besthotelinfo.com" tar inget ansvar för och kommer inte hållas ansvarig för den webbplats som för tillfället inte är tillgänglig på grund av tekniska problem utanför vår kontroll.

• Din användning av någon information på denna webbplats är helt på egen risk, som vi inte kan hållas ansvariga för. Det skall vara ditt eget ansvar att se till att all information tillgänglig på denna webbplats motsvarar dina behov.

• Denna webbplats innehåller material som ägs av eller licensieras till oss. Detta material inkluderar, men är inte begränsat till, design, layout, utseende, utseende och grafik. Kopiering är förbjuden annat än i enlighet med meddelande om upphovsrätt, som ingår i dessa villkor.


• Alla varumärken som återges på denna webbplats som inte ägs av eller licensieras till operatören, har godkänts på webbplatsen.

• Obehörig användning av denna hemsida kan ge till ett yrkande om skadestånd och / eller vara ett brott.

• Från tid till denna webbplats kan även innehålla länkar till andra webbplatser. Dessa länkar är till för din bekvämlighet för att lämna ytterligare information. De betyder inte att vi stöder webbplatsen (erna). Vi har inget ansvar för innehållet i länkade webbplats (er).

• Du får inte skapa en länk till denna webbplats från annan webbplats eller dokument utan besthotelinfo.com: s föregående skriftliga medgivande.

• Din användning av denna webbplats och alla tvister som uppstår vid en sådan användning av webbplatsen omfattas av de lagar som finns i Tyskland.