Tietoja meistä

besthotelinfo.com – Hotellivieraan paras ystävä

"Me autamme vieraita valitsemaan sopivan hotellin antamalla selkeää ja yksityiskohtaista tietoa. Näin hotelleille saadaan tyytyväisempiä vieraita ja matkatoimistoille tyytyväisempiä asiakkaita."

besthotelinfo.com on ilmainen online Hotelli Hakemisto, joka tarjoaa yksityiskohtaista ja objektiivista tietoa. Meidän asiakkaitamme ovat matkanjärjestäjät ja hotellit, jotka haluavat tarjota henkilökunnalleen ja vierailleen mahdollisuuden hankkia itse tietoa hotelleista kaikista näkökulmista.

Meidän kokemuksemme mukaan asiakkaat, jotka saavat tarkkaa ja yksityiskohtaista tietoa, tekevät paljon tietoisempia päätöksiä ja ovat tyytyväisempiä hotellivalintaansa. Väärinkäsitysten vähenevä määrä hotellivieraiden, hotellienomistajien ja matkanjärjestäjien välillä vähentää myös korvausvaatimusten määrää. besthotelinfo.com Hotelli Hakemiston tekee ainutlaatuiseksi, se, että me emme luokittele hotelleja ja pysymme  puolueettomina. Me emme sisällytä henkilökohtaisia kommentteja tai mielipiteitä ja koostetun tiedon tarkkuus on hotellin hyväksymä ja allekirjoittama.

besthotelinfo.com’n yksityiskohtaista Hotelli Hakemistoa voivat käyttää suoraan myös mitkä hyvänsä hotellit tai liikekumppanit omilla verkkosivuillaan ”valkoisten sivujen” kautta. Katso esimerkkiä tästä.

besthotelinfo.com’n päätoimisto sijaitsee Munich’issä, Saksassa ja toimintaa johdetaan Maltan toimistostamme käsin. Aloitettuaan toimintansa vuonna 2007 besthotelinfo.com on koonnut vankan Hotelli Hakemiston, jossa on mukana hotelleja eri puolilta Eurooppaa, Lähi-itää ja Pohjois-Afrikkaa.

Jos haluat, että hotellisi näkyy 
besthotelinfo.com'n verkkosivuilla; liity jäseneksi tänään. Soita 00356-22019200 tai lähetä sähköposti: info@besthotelinfo.com


Mikä  besthotelinfo.com Hotelli Hakemisto on?
→ Käytä
besthotelinfo.com’n  Hotelli Hakemistoa tarkistaaksesi hotellin, jota matkatoimistosi on suositellut, tai hotellin, jonka olet aikonut varata nähdäksesi vastaako se toiveitasi.
→ Selaile videoita ja kuvia kaikista huonetyypeistä ja katsele hotellin palveluihin ja huoneisiin liittyviä faktoja.
→ Noin 30 sivua hotelli informaatiota, alkaen saatavilla olevista TV kanavista ja minibaarin hinnoista aina uima-altaan tarkkaan kokoon, mitä tarjoillaan aamiaisbuffet-pöydässä, mitä materiaalia vuodevaatteet ovat ja paljon muuta!
→ Tosiasiallista, tarkkaa ja täysin objektiivista tietoa.
→ Kaikki informaatio on hotellin hyväksymää ja allekirjoittamaa.
→ 
besthotelinfo.com on yksinomaan hakemisto ja sillä ei ole mitään kaupallista mielenkiintoa minkään hotellin valintaan.
→ 
besthotelinfo.com ei luokittele hotelleja eikä sisällytä henkilökohtaisia kommentteja tai mielipiteitä.
→ 
besthotelinfo.com Hotelli Hakemisto on täysin ilmainen.

Miten
besthotelinfo.com kerää tietoja?
Kun hotelli tai matkanjärjestäjä solmii sopimuksen 
besthotelinfo.com’n kanssa, yksi meidän Tarkastajistamme vierailee hotellissa noin 24 tunnin ajan. Hän kokoaa yksityiskohtaisia tietoja hotellin palveluista ja huoneista.  besthotelinfo.com Hotelli Hakemisto esittää täsmälleen samat tiedot kaikista hotelleista, joten voit helposti vertailla ja valita sopivimman hotellin itsellesi. Faktat ja luvut ovat hotellin hyväksymiä ja allekirjoittamia ja niitä päivitetään jatkuvasti.

Mitä loydät 
besthotelinfo.com’n Hotelli Hakemistosta?
Jokaista hotellia on esitelty noin 30:lla sivulla yksityiskohtaisia tietoja käyttäen seuraavia otsikoita:
Yleistietoa: Sijainti, etäisyys kaupungin keskustaan, klinikat, bussipysäkit jne., huoneiden määrä, ravintolat, saavutettavuus vammaisille, kuljetus, viihdytys, jne.
Huoneet: Huonetyypit, huoneiden määrä, kuvia ja videoita makuuhuoneista, kylpyhuoneista ja muista huoneista, turvallisuusvarustukset, huonepalvelu, televisiokanavat, patjojen ja vuodevaatteiden materiaali jne.
Ruoka ja Juomat: Ravintoloiden ja baarien nimet ja tyypit, ruokalistat, hinnastot , saavutettavuus, syöttötuolit ja lasten ruokalistat, gluteiinittomat / sokeritautipotilaalle sopivat / kasvissyöjille sopivat / laktoosittomat ruoat, pukukoodi jne.
Palvelut: Internet, etäisyys postitoimistoon, apteekkiin, pankkiin, jne., Urheilu- ja Pelimahdollisuudet ja Kylpylä & Kuntosali hotellissa ja lähistöllä.
Uima-altaat ja uimarannat: Uima-altaan ja rannan koko ja tyyppi, syvyys, aukioloajat, WC’t, suihkut, aurinkotuolit, hengenpelastajat, baarit jne..
Konferenssi: Nimi, koko, välineet, henklökunta, jne.
Lapset: Leikkikenttä,  leikkihuone, viihdytys, lasten kerho jne.