Liity besthotelinfo.com jäsenhotelliksi

Ainutlaatuinen markkinointiväline
besthotelinfo.com’n jäsenenä sinun hotellillasi on mahdollisuus ainutlaatuiseen markkinointikanavaan. Monet matkanjärjestäjät ja varausfoorumit käyttävät besthotelinfo.com Hotelli Hakemistoa suoraan omilla verkkosivuillaan, ja myös viittaavat Hotelli Hakemistoon matkaesitteissä ja muussa markkinointimateriaalissa. besthotelinfo.com Hotelli Hakemistoa voi käyttää suoraan hotellin verkkosivuilla, ilman, että joutuisit kuluttamaan aikaa luodaksesi tai päivittääksesi tiedostoja.

besthotelinfo.com – parempi liiketoiminnan kannalta
Matkustajat ja matkanjärjestäjät hakevat
besthotelinfo.com’n  Hotelli Hakemistosta vastauksia erityisiin kysymyksiin koskien hotelleja, joita he ovat varanneet tai aikovat varata. Onko hotellissa langaton laajakaistayhteys? Onko hotellilla erityinen lasten ruokalista ja syöttötuoleja? Mahtuuko rullatuoli hotellihuoneen ovesta sisään? besthotelinfo.com’n  Hotelli Hakemiston ansiosta matkustajat voivat löytää yksityiskohtaista tietoa nopeasti ja helposti. Selkeät ja yksityiskohtaiset listaukset vaikuttavat siihen, että yhä useammat asiakkaat ovat tyytyväisiä ja että he mitä todennäköisemmin palaavat seuraavana vuonna tai suosittelevat hotelliasi ystävilleen. besthotelinfo.com päivittää kaiken informaation kerran vuodessa tai hotellin pyynnöstä.
→ Lue tästä lisää besthotelinfo.com’n Hotelli Hakemistosta

Objektiivisuus luo uskottavuutta
besthotelinfo.com Hotelli Hakemisto tarjoaa  tarkan, yksityiskohtaisen ja sataprosenttisesti objektiivisen kuvan hotellista. besthotelinfo.com on nopeasti saavuttanut aseman maineikkaana huippuluokan informaatiolähteenä. Hotellit, joilla on besthotelinfo.com ‘n jäsenyys vastaanottavat todistuksen,  joka takaa heille kilpailukykyisiä etuja ja lisää uskottavuutta matkanjärjestäjien ja matkustajien keskuudessa.

Etuja hotelleille:
• Ainutlaatuinen markkinointikanava
• Viittaus Hotelli Hakemistoon säästää aikaa ja resursseja
• Lisääntynyt palvelutaso
• Yksityiskohtaista ja objektiivista tietoa
• Käytä
besthotelinfo.com Hakemistoa suoraan verkkosivuillasi
• Edesauttaa varausten lisääntymistä
• Vähemmän epätietoisuutta, enemmän tyytyväisiä asiakkaita
• Kilpailuetu
besthotelinfo.com todistus lisää uskottavuutta
besthotelinfo.com Managers’ Club

besthotelinfo.com Managers' Club
Hotel Managers Club’in jäsenet saavat ilmaisen majoituksen muissa jäsenhotelleissa.

→ Lue lisää tästä

Miten voit liittyä besthotelinfo.com’n Jäseneksi
Jos hotellisi on kiinnostunut liittymään
besthotelinfo.com’n jäseneksi, ole ystävällinen ota meihin yhteyttä ja me lähetämme sinulla tarvittavat asiakirjat. Kun jäsenyys on vahvistettu, johtajistoa pyydetään täyttämään yksityiskohtainen kyselylomake koskien hotellissa saatavilla olevia palveluja.

Seuraava askel on hotellin tarkastuksen ajoitus.
besthotelinfo.com’n tarkastaja majoittuu hotelliin 24 tunnin ajaksi ja hänelle tarjotaan kaikki kolme ateriaa ja huone yhdeksi yöksi. Varsinainen tarkastus kestää yleensä noin kolmesta viiteen tuntiin, riippuen hotellin koosta ja kaikista erilaisista mukavuuksista, joita on saatavilla. Kun tarkastusasiakirjat on täytetty, johtajistoa pyydetään allekirjoittamaan ne vahvistaakseen niiden paikkansapitävyys. Kun tarkastus on suoritettu loppuun, hotellille myönnetään todistus, mikä osoittaa, että hotelli on listattu Hakemistossa. On suositeltavaa, että tämä on esillä näkyvällä paikalla hotellin aulassa.