Over ons

besthotelinfo.com – De beste vriend van de hotelgast

"Wij helpen hotelgasten het juiste hotel te selecteren door het verstrekken van duidelijke en gedetailleerde informatie. Dit zorgt voor meer tevreden gasten en een grotere klanttevredenheid bij de reisorganisatoren."

Besthotelinfo.com is een gratis online hotelgids dat gedetailleerde en uitermate objectieve gegevens verschaft. Onze clienten zijn reisorganisatoren en hotels die hun personeel en gasten de kans willen geven zich te bevragen over het hotel in al zijn facetten.

Onze ervaring heeft ons geleerd dat klanten die nauwkeurige informatie verwerven, meer informatieve beslissingen nemen en als gevolg teveredener zijn met de keuze van hun hotel. Minder misverstanden tussen hotelgasten, hoteluitbaters en reisorganisatoren doen de vraag voor compensaties dalen.

Wat de Besthotelinfo.com hotelgids zo uniek maakt is dat hotels niet geclassificeerd worden en er onpartijdig gebleven wordt. We sluiten persoonlijke commentaren of meningen uit en de nauwkeurigheid van de verzamelde gegevens is goedgekeurd en ondertekend door het hotel.

Besthotelinfo.com's gedetailleerde hotelgids kan ook gebruikt worden door hotels of business partners rechtstreeks op hun website via de "witte pagina's".Zie voorbeeld hier.

Het hoofdkantoor van Besthotelinfo.com bevindt zich in Munchen, Duitsland en het operationele gebeurt vanuit het bureau in Malta. Sinds de oprichting in 2007, is besthotelinfo.com uitgegroeid tot een betrouwbare hotelgids met hotels verspreid over Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Bent U geinteresseerd om uw hotel een plaats te geven op de besthotelinfo.com - website? Contacteer ons vandaag nog. Bel 00356-22019200 of stuur een e-mail naar info@besthotelinfo.com


Hoe verkrijgt besthotelinfo.com de informatie?

Gebruik de besthotelinfo.com hotelgids om het hotel dat uw reisorganisator heeft aangeraden te controleren of om na te gaan of het hotel dat U wilt boeken voldoet aan al uw voorwaarden.

Blader door foto's en video's van alle kamertypes en lees over de diensten het hotel aanbiedt, de faciliteiten en de kamers

Ongeveer 30 pagina's aan hotelinformatie is beschikbaar, van  welke TV kanalen er verkrijgbaar zijn, de prijzen van de mini-bar tot de afmetingen van de zwembaden, wat er geserveerd word tijdens het ontbijt buffet, de materie van de linen en veel meer!

Werkelijke, accurate en volledig objectieve informatie

→ Besthotelinfo.com is uitsluitend een hotelgids en heeft geen enkele financiele interest bij de keuze van uw hotel

→ Bij Besthotelinfo.com worden de hotels niet geclassificeert en geen persoonlijke commentaren of meningen worden opgenomen in de hotelgids.

The besthotelinfo.com hotelgids is volledig gratis

Hoe verkrijgt besthotelinfo.com de informatie?

Zodra een hotel of reisorganisator een overeenkomst maakt met besthotelinfo.com, zal een recensent ongeveer 24uur doorbrengen in het hotel. Deze verzamelt gedetailleerde informatie over de verschillende faciliteiten, diensten en kamers van het hotel. Vervolgens wordt diezelfde informatie aangeboden in de besthotelinfo.com hotelgids. Zo kan U verschillende hotels gemakkelijk vergelijken de en het hotel naar uw wensen kiezen. Feiten en afbeelding zijn goedgekeurd en ondertekend door het hotel en worden ononderbroken bijgewerkt.

Wat kan U allemaal vinden in Besthotelinfo.com hotelgids?

Elk hotel wordt voorgesteld met ongeveer 30 paginas aan gedetailleerde feiten met volgende titels:

Algemene Info: Lokatie, afstanden naar het stadscentrum, ziekenhuizen, bus haltes, aantal kamers, restaurants, toegankelijkheid voor mindervaliden, transport, amusement, etc.

Kamers: Kamer types, aantal kamers, fotos en videos van de slaapkamers, badkamers en andere kamers, veiligheidsvoorzieningen, room-service, televisiekanalen, de materie van matrassen en linnen, etc.

Eten & Drinken: Naam en stijl van de restaurants en bars, menus, prijslijsten, toegankelijkheid, kinderstoelen en kindermenus, gluten vrij / suikervrij / vegetarisch / lactose vrij dieet, aanbevolen kledingsvoorschriften, etc.

Facilities: Internet, Afstand tot postkantoor, apotheek, bank, ook aanbod sporten en spa en fitness mogelijkheden in het hotel en omstreken.

Zwembaden en stranden: Type en grootte van het zwembad en het strand, de diepte, openingsuren, toiletten, douches, toiletten, ligzetels, redders, bars, etc.

Conferentie: De naam en grootte van de zalen, het beschikbare materiaal, personeel, etc.

Kinderen: Speelplein, speelkamer, amusement, kids'club, etc.