Word ook besthotelinfo.com-hotel

Een uniek verkoopinstrument
Als lid van besthotelinfo.com heeft uw hotel toegang tot een uniek verkoopkanaal. Veel touroperators en boekingskantoren gebruiken de besthotelinfo.com Hotelgids op hun eigen site, en zij verwijzen ook naar de Hotelgids in reisbrochures en ander reclamemateriaal. De besthotelinfo.com Hotelgids kan rechtstreeks op de site van het hotel worden geplaatst, zodat u geen tijd meer kwijt bent aan het maken en bijhouden van informatiepagina’s.

besthotelinfo.com – beter voor de zaken
Reizigers en touroperators raadplegen de besthotelinfo.com Hotelgids om antwoord te krijgen op specifieke vragen over het hotel dat ze hebben geboekt of van plan zijn te boeken. Is er draadloos internet? Heeft het hotel een kindermenu en kinderstoelen? Kom je met een rolstoel door de deur van de hotelkamer? Dankzij de besthotelinfo.com Hotelgids kunnen reizigers daarover snel en gemakkelijk gedetailleerde informatie vinden. De duidelijke en uitvoerige lijsten dragen ertoe bij dat de klanten tevredener zijn en misschien volgend jaar terugkomen, of uw hotel aanbevelen bij hun vrienden. Eén keer per jaar – of op verzoek van het hotel – wordt de informatie door besthotelinfo.com bijgewerkt.
→Lees hier meer over de besthotelinfo.com Hotelgids 

Objectief, dus betrouwbaar
De besthotelinfo.com Hotelgids geeft een accuraat, gedetailleerd en honderd procent objectief beeld van het hotel. besthotelinfo.com is in korte tijd uitgegroeid tot een gewaardeerde informatiebron van topkwaliteit. Hotels die aangesloten zijn bij besthotelinfo.com ontvangen een certificaat dat concurrentievoordeel oplevert én meer vertrouwen van touroperators en reizigers.

Voordelen voor hotels:
• Uniek verkoopkanaal
• Verwijzen naar de Hotelgids bespaart tijd en geld
• Hoger serviceniveau
• Gedetailleerde en objectieve informatie
• De besthotelinfo.com-gids kan rechtstreeks op uw site worden geplaatst
• Meer reserveringen
• Minder misverstanden, tevredener klanten
• Concurrentievoordeel
besthotelinfo.com-certificaat verhoogt het vertrouwen in uw hotel
besthotelinfo.com Managersclub

besthotelinfo.com Managersclub
Hotelmanagers hebben recht op gratis accommodatie in andere aangesloten hotels.
→Lees hier meer

Hoe kunt u besthotelinfo.com-lid worden?
Heeft u interesse gekregen om uw hotel aan te sluiten bij besthotelinfo.com? Neem dan contact met ons op; dan sturen wij u de benodigde documentatie. Als het lidmaatschap is bevestigd, zal aan de leiding van het hotel worden gevraagd een uitgebreide vragenlijst in te vullen over de beschikbare faciliteiten in het hotel. 

De volgende stap is het maken van een afspraak voor de beoordeling van het hotel. Een beoordelaar van besthotelinfo.com verblijft 24 uur in het hotel en ontvangt drie maaltijden en een overnachting. De eigenlijke beoordeling kost meestal drie tot vijf uur, afhankelijk van de grootte van het hotel en de verschillende faciliteiten die beschikbaar zijn. Als het verslag van de beoordeling klaar is, wordt aan de leiding van het hotel gevraagd dit te tekenen ter bevestiging van de juistheid. Nadat de beoordeling is voltooid, ontvangt het hotel een certificaat waaruit blijkt dat het hotel is opgenomen in de Gids. Het verdient aanbeveling dit certificaat een opvallende plaats in de lobby te geven.