About Us

besthotelinfo.com – Hotelgæstens bedste ven

Vores mission: "Vi hjælper hotelgæster med at vælge det rette hotel med tydelige og detaljerede fakta. Så får hotellerne mere tilfredse gæster, og rejsebureauerne mere tilfredse kunder".


besthotelinfo.com dokumenterer og præsenterer hoteller udførligt, korrekt og helt objektivt med vores gratis online Hotelfakta. Vores ordregivere er rejsearrangører og hoteller, som ønsker at give deres medarbejdere og kunder en mulighed for at få informationer om hotellerne i alle henseender.

Kunder, der får korrekte og udførlige informationer, træffer mere bevidste valg, og bliver mere tilfredse. Med færre misforståelser mellem hotelgæsten, hotellet og rejsearrangøren mindskes skuffelser og erstatningskrav.
Vi klassificerer ikke hotellerne på nogen måde og har heller ikke til hensigt at påvirke kundens beslutninger med personlige kommentarer eller synspunkter. Oplysningernes rigtighed godkendes og underskrives af hotellet.

besthotelinfo.com's detaljerede Hotelfakta kan også anvendes direkte på hotellets eller forretningspartnernes egne hjemmesider. Se eksempel her.

besthotelinfo.com's hovedkontor ligger i München i Tyskland. Virksomheden drives fra vores Malta-kontor. Siden starten af 2007 har vi opbygget vores solide online Hotelfakta med hoteller over hele Europa, i Mellemøsten og i Nordafrika.

Ønsker du, at dit hotel skal være med?
Ring 00356-22019200 eller mail din forespørgsel til:info@besthotelinfo.com

Hvad er
besthotelinfo.com Hotelfakta?
* Anvend
besthotelinfo.com Hotelfakta for at tjekke hotellet, som dit rejsebureau har anbefalet, eller som du selv har tænkt dig at booke.
* Se på en beskrivende hotelvideo og billeder af samtlige værelsestyper, få del i fuldstændige fakta om hotellets service, udbud og værelser.
* På bare nogle minutter får du en meget tydelig redegørelse af hotellet og kan danne dig en opfattelse af, om det opfylder dine behov, ønsker og forventninger.
* 30 sider med fakta om alt fra tv-kanaler og priser i minibaren til poolens nøjagtige mål, nøjagtigt hvad der serveres til morgenbuffeten, sengemateriale og meget mere!
* Informationen er saglig, pålidelig og helt objektiv.
* Faktaoplysningerne godkendes og underskrives af hotellet.
* Du kan ikke booke hotel gennem os, og vi har ingen økonomisk interesse i, hvilket hotel du vælger.
* Vi klassificerer ikke hotellerne på nogen måde og har heller ikke til hensigt at påvirke kundens beslutninger med personlige kommentarer eller synspunkter.
* Det er gratis at anvende
besthotelinfo.com Hotelfakta.

Hvordan får
besthotelinfo.com den rette information?
Når et hotel eller en rejsearrangør indgår en aftale med
besthotelinfo.com bor en af vores medarbejdere på hotellet i ca. 1 døgn samler fakta ind og dokumenterer hotellets faciliteter, service og komplette udbud ned til den mindste detalje. besthotelinfo.com Hotelfakta præsenterer nøjagtig samme oplysninger for alle hoteller, så du hurtigt og enkelt kan sammenligne og vælge hotel. Faktaoplysningerne godkendes og underskrives af hotellet, og opdateres derefter løbende.

Hvad kan du se i
besthotelinfo.com Hotelfakta?
Hvert hotel præsenteres med ca. 30 sider fakta med følgende overskrifter:
- Generel info: Læge, service i området, antal værelser, restauranter, standard, tilgængelighed for funktionshæmmede, transport, underholdning mm.
- Værelser: Værelsestyper, antal, udsigt med billeder af soveværelse, badeværelse og evt. øvrige værelser, sikkerhedsudstyr, room service, tv-kanaler, sengematerialer og tekstiler mm.
 - Mad & drikke: Navn og type af restauranter og barer, menuer, prislister, tilgængelighed, barnestole og børnemenuer, glutenfri/diabetes/vegetarisk/laktosefri mad, anbefalet påklædning (dress code) mm.
- Faciliteter: Internet, servicefaciliteter (post, apotek, bank osv.) og sport/spil samt spa/fitness på hotellet og i nærheden mm.
- Pools & strande: Type og størrelse på pool/strand, dybde, åbningstider, toiletter, brusebad, liggestole, livvagt, bar mm.
- Konferencesal: Navn, størrelse, udstyr, personale mm.
- Børn: Legeplads, legestuer, underholdning, børneklub m.m.